Dognet magazin

Újdonságok, cikkek, tippek és kampány aktualizációk a dognet. affiliate hálózatban.

Rólunk mondták

Mit szólnak az együttműködéshez a hirdetőink?

mbank_logo

mBank S.A.

“A Dognet affiliate hálózat kulcspartner számunkra az onlineban. Az együttműködés problémamentes és simán megy nagyon professzionális szinten. A hálózat oktatóként és mentorként szolgál új partnerek számára és ezt különösképp kiemelném. Ez nagyon fontos kezdők és haladók számára egyaránt, hogy minőségi leadeket/szerződéseket hozhassanak nekünk – hirdetőknek.”

Petr Šulc
senior outscourcing specialist

4home-logo

4home a.s.

“A 4home jelenlétét a Dognet hálózatán belül nagyon pozitívan értékeljük. Havi szinten az együttműködés többszáz tranzakciót hoz nekünk, gyakran teljesen új ügyfelektől. Mindez a partnerek aktív hozzáállásának köszönhető, akik képesek a termékeinket kreatívan propagálni olyan helyeken, amelyek számunkra nagyon nehezen elérhetőek.”

Jan Skalický
Online Marketing Manager

el_nino_sk

el nino parfum, s.r.o.

“A Dognet mint affiliate hálózat olyan emberek kezében van, akik profik a munkájukban, teljes mértékben értik a dolgukat és bármikor fordulhatok hozzájuk gyors válasz reményében. A legnagyobb előny abban rejlik, hogy a hálózat intézi az egész kommunikációt helyettünk és ez nagy mértékben időt spórol nekünk. A webfelület áttekinthető és minőségi formában van feldolgozva, így nem gond meglelni az igényelt statisztikákat. A DOGNET segítségével elért eredményeink kielégítik az előírt célokat, ami annak a jele, hogy minőségi affiliate hálózattal van dolgunk.”

Andrej Štefanka
Global Social Media Manager

tpd-logo

TPD.sk

“A Dognet affiliate hálózat szolgáltatásai nem csak a traffic növekedését segítették elő, hanem visszatükrőzödik a rendelések teljes számán is. Nem beszélve a kimagasló kommunikációról és professzionális hozzáállásról.”

Mgr. Július Vencel
Marketing koordinátor

Mit szólnak a közreműködéshez partnereink?

“Dognet, egy kicsi csoda, amelyet az elejétől fogva használok. A nem létező affiliate piacból létezőt próbál teremteni és lassan sikerülni is fog. A kommunikáció az affiliate managerekkel fantasztikus és ennek köszönhető a hirdetők és partnerek számának gyors növekedése a hálózaton belül. Ezenkívül a partnerek és hirdetők egyaránt örülhetnek hírnevük terjesztésének is cikkek és események által.”

Vladimír Rejholec
online vállalkozó és a www.zdravoteka.sk tulajdonosa

“Az affiliate-ben már 7 éve mozgok. Ez idő alatt rájöttem, hogy rendkívül fontos, ha egy partnerben van minőségi támaszom egy jól kidolgozott rendszerrel és gyors visszajelzéssel az igényeimre, mert ez minden félnek hasznot hoz. A Dognetben mindenekelőtt a professzionalitást értékelem, az igazságos jutalékrendszert, a rendszeres és korrekt fizetést, valamint a gyors visszajelzést a kérdéseimre.”

Václav Pěcháček
alapító és üzletkötő, Refundo s.r.o.

radiowow-bezpozadia

“Egyszóval: profik. Kiemelkedő kommunikáció, erős támogatás és hatékony kampányok az alapjai egy professzionális affiliate hálózatnak.”

Martin Jursa
CEO & CTO Rádio WOW s.r.o.
www.radiowow.sk

chodelka_peter_affilak

“A Dognet hálózattal már néhány éve együttműködök és ez alatt az idő alatt többezer eurót fizetett ki nekem a létrehozott konverziókért. Rendszeresen fizetnek, próbálnak mindig készségesek lenni és minden pillanatban új kampánnyal tudnak szolgálni. Akár divatblogja van, akár egy magazin az egészségről, megtalálja a kampányt, amely ülni fog Önnek. Ne habozzon, regisztráljon be és kezdjen keresni!”

Chodelka Peter, MSc
Online vállalkozó
www.chodelka.sk

foty_0025_Jan

“A Dognet jelenleg a leggyorsabban fejlődő partner a szlovák és cseh piacon. Egyfolytában új kampányokkal bővülnek, melyek iránt ügyfeleink is érdeklődnek. Elsőrangú szolgáltatást nyújtanak a többi külföldi affiliate hálózattal összehasonlítható szinten.”

Ján Ruml
Czech and Slovak Market Manager, International Coupons S.A.
picodi.com

Gyepes2

“Dognet.sk megmutatta Szlovákiának, mi az affiliate marketing. Annak ellenére, hogy én már nem vagyok számukra túl atraktív a mobilmarketing specializálódásomnak köszönhetően, tanácsolom minden kezdő affilietesnek a szlovák piacon. Miért? Kampányok gazdag kínálata, alacsony minimális fizetési limit, rendszeres havi fizetések és professzionális hozzáállás.”

Bc. Erik Gyepes
mobile performance marketer
erikgyepes.com

“A Dognet affiliate hálózatot elsősorban az atraktív kampányok miatt használom, melyekből elég bő a kínálat Szlovákián és Csehországban egyaránt. További előny a jó technikai támogatás valamint az, hogy a hálózat nagyon aktív – gyakran kerülnek fel új kampányok. A fizetések szintén gyorsak és rendszeresek. Így a legfőbb affiliate hálózatok közé tartozik piacunkon és mindenképp hiba lenne, ha hiányozna.”

Adam Polák
tulajdonos, Zlavovykupon.net

“A Dognet hálózatból több hirdető kampányát használom és elégedett vagyok az együttműködéssel. Hála a hozzáférhető XML feedeknek a rocker.sk eshop 60 000 termékkel rendelkezik, ami már egy olyan szortimens, mellyel vásárlókat tudunk ide csalogatni. A Dognet nem csak technikai szempontból, hanem oktatás formájában is törődik a partnerekkel. Személyesen részt vettem az Affil Night eseményen és végigcsináltam az online affil akadémiát is. Rocker vagyok, de a Dognetet nem zúznám szét a gitárommal :)”

Peter Sjekel
tulajdonos

“Nagyon sok évvel ezelőtt bevezettünk egy honlapot, melyet a KISS együttesnek ajánlottunk. Kis idő elteltével elkezudtünk foglalatoskodni olyan reklám rendszerekkel mint a Sklik, eTarget és a Google Adwords, de a végeredmény nagyon lehangoló lett.  Az egy év alatt szerzett összeg alig volt elég a domain és hosting kifizetésére.
Támadt egy ötletünk, hogy készíthetnénk saját eshopot rock és metal dolgokkal, de nem tudtuk elképzelni se, mennyit tudnánk eladni és mennyit kellene raktáron tartani a termékekből. Elkezdtünk tehát megfelelő partnert keresni és rátaláltunk a Metalshopra.  Affiliate programot ajánlottak nekünk és mi ezt nagyon hatékonynak minősítettük tekintettel a szükségleteinkre.
Idővel, az affiliate programunkat áthelyeztük a KISSARMY.cz domainről a MetalObchod.com-ra és így MetalShop-ot működtetünka HTML keretein belül. Képesek voltunk propagálni a MetalShopot nem csak a KISSARMY.cz oldalain, hanem más honlapjainkon is. Utána jött az ötlet, hogy miért ne működtethetnénk az affiliatet Szlovákián is, ha már egyszer a KISSARMY.cz-nek annyi szlovák tagja van.
Így jutottunk el a Dognethez. A MetalObchod.com-ot szlovák affiliate linkekkel bővítettük. Ezáltal felismerjük, a látogató Szlovákiáról vagy Csehországról jön-e és ez alapján a megfelelő MetalShopra lesz átírányítva a potenciális vevő.
Grafikus bannerek is találhatók az oldalunkon egyenesen a MetalShoptól.”

Lukáš Oubrecht
tulajdonos

“A dogneten leginkább a kitűnő kommunikációt értékelem, az igazságos, készséges és kiemelkedő hozzáállást valamint a gyors fizetést. Ezek általánosságban számomra a legfontosabb tényezők egy közös együttműködésnél és a dognet ebből a szempontból túlszárnyal nagy külföldi affiliate hálózatokat is”

Martin Helmeci
tulajdonos

Peter Minarik
Prehľad pôžičiek
“A Dognet gyorsan fejlődik és terjeszkedik megalakulása óta. Erről tanúskodik a kampányok széles skálája, amikből mindenki képes választani. Azonkívül, hogy jóváhagyják a leadeket azt is értékelem a Dogneten, hogy elutasított lead esetén a hirdetőtől megjegyzés érkezik. Ez jó lehetőséget nyújt a partnereknek kampányaik teljesítményének fejlesztésére, mivel tudják, miért nem hagyta jóvá a hirdető a leadet.
A Dognetet affiliate pénzügyi webek létrehozásánál használom, de az utóbbi időben mint banner alternatívát is klasszikus CPC és CPM bannerek helyett hírportálokon és mobil aplikációkban.”

Peter Minárik
tulajdonos, PrehľadPôžičiek.eu és iMeteo.sk


Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?