Affiliate mint PPC kampányok kiegészítője

Affiliate mint PPC kampányok kiegészítője

A PPC kampányok és rendszerek leggyakrabban szöveges hirdetésekre vannak vázolva, melyeket az AdSense-ből, eTarget-ből, stb. ismerünk. Jelenleg mindenféle próbálkozások zajlanak a szöveges hirdetések hatékonyságának növelése érdekében, mégpedig képek és ikonok hozzáadásával. A banner felületek ideálisak standard pozíciókon a főoldalon vagy az egész weboldalon belül. Ott stabil helyük van.

small-clanok-homepage-bannery

Bannerek stabil helye a weben

Bannerek stabil helye a weben

A PPC reklámokat ideális elhelyezni cikkekben vagy szövegben Standard bannerfelületeken a szöveges hirdetésnek sokkal kisebb a hatékonysága, ezért alkalmasabb klasszikus bannereket helyezni oda.

small-clanok-nahlad-ppc

A PPC helye főként cikkekben van

A PPC helye cikkekben van

A legjobb és legkevésbé agresszív folyamat az affiliate linkek cikkekben történő elhelyezése. Így nem fosztja meg a bannereket a helyüktől.

Affiliate link szöveges tartalomban

small-clanok-nahlad-affiliate-linky

Affiliate link mint hatékony módszer a szöveges tartalom kiárusítására

Az értékesítés klasszikus módszereinek kombinációja affiliate marketinggel maximalizálja az Ön projektjének üzleti potenciálját.

Az affiliate nem standard módon is kihasználható, így gyakran nem eladható médiafelület is értékesíthető. Legjobb példa az affiliate link elhelyezése cikkekben és szövegekben.

Affiliate mint PPC kampányok kiegészítője
5 az 2-ből

Štefan Polgári
Štefan Polgári

Az online marketingben már több mint 10 éve mozog. Társalapítója a DOGNET affiliate hálózatnak és az affiliate marketinget professzionális szinten műveli. Kollégáival együtt próbálják ezt a területet Szlovákián felemelni és minél több partnert bevonni.

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?