Kampány: Willsoor.hu

Kampány: Willsoor.hu

Jutalmazás: CPS

Jutalom magassága: 15%

Willsoor.hu együttműködésével a DOGNET hálózat partnerei számára létrehoztuk a “Willsoor.hu” kampányt. Klasszikus affiliate kampányról van szó. A jutalmazás jutalékrendszeren alapszik, amelyben a partner az eladásból százalékot szerez.

A lengyel WILLSOOR gyártó ajánlatában kiváló minőségű, egyedileg tervezett ingek, dzsekik és bőr kiegészítők szerepelnek minden alkalomra. Divatos ingek formális és hétköznapi viseletre egyaránt, akár irodai, vagy azon kívüli időtöltésre is.

Originally Polish manufacturer WILLSOOR has on its offer top quality, originally designed shirts, jackets and genuine leather accessories for every occasion. Fashionable shirts for events both social and formal, for the time spent in the office and the time off.

Elérhetőek bannerek valamint XML feed.

Kampányfeltételek

  • a kampányhoz nem lehetséges közvetlen PPC reklámot használni vagy márkakulcsszavakat PPC reklám minisites-ra való célozásánál
  • ha mailing iránt érdeklődik, küldje el jóváhagyásra
  • nem lehetséges használni márkakulcsszavakat a domén nevében

Jóváhagyás folyamata

A megszerzett értékesítések felülvizsgálata havi szinten történik, de fogunk igyekezni minél jobban csökkenteni az időt az értékesítés rögzítése és kiértékelése között. Miután a hirdető jóváhagyja, azonnal hozzáírjuk a partnernek a jutalékot. Termékrendelés esetén számolni kell az idővel is, amely jogilag adott és lehetővé teszi az áru visszaküldését. Az eladásokat leghamarabb az adott idő eltelte után hagyjuk jóvá (kb. 30 naptári nap). Számolni kell azzal az idővel is, amikor a megrendelő a postán veszi át az árut. Ez szintén eltarhat néha akár 7-10 napig is.

Szeretnénk Önökkel a lehető leghamarabb tudatni az eredményt és ehhez alkalmazzuk a jóváhagyási folyamatot is, viszont jogi szempontból csak egy hónap után hagyhatjuk jóvá az eladást.

A sütik érvényessége standard 30 napra van beállítva.

A jutalék az ÁFA és postaköltség néküli árból lesz kiszámolva.

Csatlakozni akarok a kampányhoz

Kampány: Willsoor.hu
5 az 1-ből

Katka Novotná
Katka Novotná

Több mint két éven át dolgoztam e-commerce marketer pozíción és így különböző eshopok forgalmát növelhettem. Néhányan közülük az Év Shop-ja kitüntetést is elérték (Heureka.sk értékelése). PPC Adwords és Facebook terén is rendelkezek tapasztalatokkal. Az Analytics nagyon közel áll hozzám. A Wiktor Leo Burnett reklámügynökségnél web projektek és aplikációk UX/UI-jével foglalkoztam, mindezt nagy ügyfelek számára. Szabadidőmben többnyire WordPressen alapuló weboldalakat készítek.

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?