Kampány: Remeklampak.hu

Kampány: Remeklampak.hu

Jutalmazás: CPS

Jutalom magassága: 9%

Remeklampak.hu együttműködésével a DOGNET hálózat partnerei számára létrehoztuk a “Remeklampak.hu” kampányt. Klasszikus affiliate kampányról van szó. A jutalmazás jutalékrendszeren alapszik, amelyben a partner az eladásból százalékot szerez.

Remeklampak.hu rengeteg különböző stílusú, formájú lámpát kínál a szakmai legkiválóbbjaitól. Lámpák és világítás kültérre, vagy beltérre többek között olyan márkáktól, mint Philips, Lirio és Massiv.

Remeklampak.hu offers thousands of different kinds of lamps from the top manufacturing brands in business. Lamps and lights for indoor and outdoor from brands such as Philips, Lirio and Massive among others.

Elérhetőek bannerek valamint XML feed.

Kampányfeltételek

  • a kampányhoz nem lehetséges közvetlen PPC reklámot használni vagy márkakulcsszavakat PPC reklám minisites-ra való célozásánál
  • ha mailing iránt érdeklődik, küldje el jóváhagyásra
  • nem lehetséges használni márkakulcsszavakat a domén nevében

Jóváhagyás folyamata

A megszerzett értékesítések felülvizsgálata havi szinten történik, de fogunk igyekezni minél jobban csökkenteni az időt az értékesítés rögzítése és kiértékelése között. Miután a hirdető jóváhagyja, azonnal hozzáírjuk a partnernek a jutalékot. Termékrendelés esetén számolni kell az idővel is, amely jogilag adott és lehetővé teszi az áru visszaküldését. Az eladásokat leghamarabb az adott idő eltelte után hagyjuk jóvá (kb. 30 naptári nap). Számolni kell azzal az idővel is, amikor a megrendelő a postán veszi át az árut. Ez szintén eltarhat néha akár 7-10 napig is.

Szeretnénk Önökkel a lehető leghamarabb tudatni az eredményt és ehhez alkalmazzuk a jóváhagyási folyamatot is, viszont jogi szempontból csak egy hónap után hagyhatjuk jóvá az eladást.

A sütik érvényessége standard 30 napra van beállítva.

A jutalék az ÁFA és postaköltség néküli árból lesz kiszámolva.

Csatlakozni akarok a kampányhoz

Kampány: Remeklampak.hu
Tetszett a cikk?

Katka Novotná
Katka Novotná

Több mint két éven át dolgoztam e-commerce marketer pozíción és így különböző eshopok forgalmát növelhettem. Néhányan közülük az Év Shop-ja kitüntetést is elérték (Heureka.sk értékelése). PPC Adwords és Facebook terén is rendelkezek tapasztalatokkal. Az Analytics nagyon közel áll hozzám. A Wiktor Leo Burnett reklámügynökségnél web projektek és aplikációk UX/UI-jével foglalkoztam, mindezt nagy ügyfelek számára. Szabadidőmben többnyire WordPressen alapuló weboldalakat készítek.

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?