Kampány: Kokiskashop.hu

Kampány: Kokiskashop.hu

Jutalmazás: CPS

Jutalom magassága: 8%

A kokiskashop.hu együttműködésével a Dognet hálózat partnerei számára létrehoztuk a Kokiskashop.hu kampányt. A rendszer jutalék alapon működik, melynek köszönhetően a partner az eladásból bizonyos százalékot kap.

Az Kokiskashop.hu webáruházban szinte mindent megtalál, amire szüksége lehet kertjének, otthonának. Továbbá az üzlet széleskörű kínálattal rendelkezik, ami a sporteszközöket és játékokat illeti. Sikerünk elsősorban 3 fő pilléren alapszik:

  1. Széleskörű termékkínálat egy helyen – csaknem 5000 termék, melynek 99% -a raktáron van
  2. Gyors szállítás – az esetek többségében az Ügyfél a rendelését 2 munkanapon belül megkapja
  3. Átlagon felüli ügyfélszolgálat – ügyfélszolgálatunk elérhető a hét minden napján, 8.30 és 22.30 között és rengeteg energiát fektettünk reklamációs rendszer kidolgozásába

Legyen Ön az első affiliate partnerünk, használja ki a lehetőséget és növelje jövedelmét!

 

Elérhetőek bannerek valamint XML feed.

Kampányfeltételek

  • Közvetlen PPC kampány nincs engedélyezve, a „Kokiskashop“  kulcsszónak az Adwords kizáró kulcsszavai között kell szerepelnie, beleeértve a sajtóhibákat.
  • Amennyiben mailing iránt érdeklődik, jóváhagyás szükséges.
  • Nem lehetséges márkakulcsszavakat használni domain megnevezésben.
  • A partnerek nem használhatnak propagációhoz kuponkódokat és kedvezményeket.

Jóváhagyás folyamata

A megszerzett értékesítések felülvizsgálata havi szinten történik, de igyekszünk csökkenteni az időt az értékesítés rögzítése és kiértékelése között. Miután a hirdető jóváhagyja, azonnal hozzáírjuk a partnernek a jutalékot. Termékrendelés esetén számolni kell az idővel is, amely jogilag adott és lehetővé teszi az áru visszaküldését. Az eladásokat leghamarabb az adott idő eltelte után hagyjuk jóvá (kb. 30 naptári nap). Számolni kell azzal az idővel is, amikor a megrendelő a postán veszi át az árut. Ez szintén eltarhat néha akár 7-10 napig is.

Szeretnénk Önökkel a lehető leghamarabb tudatni az eredményt és ehhez alkalmazzuk a jóváhagyási folyamatot is, viszont jogi szempontból csak egy hónap után hagyhatjuk jóvá az eladást.

A sütik érvényessége standard 30 napra van beállítva.

A jutalék az ÁFA és postaköltség néküli árból lesz kiszámolva.

Csatlakozni akarok a kampányhoz

Kampány: Kokiskashop.hu
Tetszett a cikk?

Katka Novotná
Katka Novotná

Több mint két éven át dolgoztam e-commerce marketer pozíción és így különböző eshopok forgalmát növelhettem. Néhányan közülük az Év Shop-ja kitüntetést is elérték (Heureka.sk értékelése). PPC Adwords és Facebook terén is rendelkezek tapasztalatokkal. Az Analytics nagyon közel áll hozzám. A Wiktor Leo Burnett reklámügynökségnél web projektek és aplikációk UX/UI-jével foglalkoztam, mindezt nagy ügyfelek számára. Szabadidőmben többnyire WordPressen alapuló weboldalakat készítek.

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?