Kampány: Coolvision.hu

Kampány: Coolvision.hu

Jutalmazás: CPS

Jutalom magassága: 10%

Coolvision.hu együttműködésével a Dognet hálózat partnerei számára létrehoztuk a Coolvision.hu kampányt. A rendszer jutalék alapon működik, melynek köszönhetően a partner az eladásból bizonyos százalékot kap.

A CoolVision webáruház célja, hogy kiváló minőségű és kedvező árú napszemüvegeket és optikai szemüvegkereteket kínáljon látogatói számára. Webáruházunk a napszemüvegek és optikai/dioptriás szemüvegkeretek forgalmazása mellett igyekszik tanácsokkal, tippekkel ellátni azokat a látogatókat, akik esetleg még nem döntötték el, hogy melyik modellt, keretet illetve színt válasszák. Webáruházunk elkészítésekor több éves szemüveg webáruház üzemeltetési tapasztalatainkat használtuk fel, hiszen anyacégünk 2009 óta végez kizárólag napszemüveg / olvasószemüveg árusítást interneten.Termékeinket saját raktárról szállitjuk, jellemzően a megrendelést követő 1-2 napon megérkezik a megrendelőkhöz. A termékképeket, amimációk mind-mind a saját studiónkban készülnek.

Elérhetőek bannerek valamint XML feed.

Kampányfeltételek

  • Közvetlen PPC kampány engedélyezve, a „CoolVision“  kulcsszónak az Adwords kizáró kulcsszavai között kell szerepelnie, beleeértve a sajtóhibákat.
  • Amennyiben mailing iránt érdeklődik, jóváhagyás szükséges.
  • Nem lehetséges márkakulcsszavakat használni domain megnevezésben.

Jóváhagyás folyamata

A megszerzett értékesítések felülvizsgálata havi szinten történik, de igyekszünk csökkenteni az időt az értékesítés rögzítése és kiértékelése között. Miután a hirdető jóváhagyja, azonnal hozzáírjuk a partnernek a jutalékot. Termékrendelés esetén számolni kell az idővel is, amely jogilag adott és lehetővé teszi az áru visszaküldését. Az eladásokat leghamarabb az adott idő eltelte után hagyjuk jóvá (kb. 30 naptári nap). Számolni kell azzal az idővel is, amikor a megrendelő a postán veszi át az árut. Ez szintén eltarhat néha akár 7-10 napig is.

Szeretnénk Önökkel a lehető leghamarabb tudatni az eredményt és ehhez alkalmazzuk a jóváhagyási folyamatot is, viszont jogi szempontból csak egy hónap után hagyhatjuk jóvá az eladást.

A sütik érvényessége standard 30 napra van beállítva.

A jutalék az ÁFA és postaköltség néküli árból lesz kiszámolva.

Csatlakozni akarok a kampányhoz

Kampány: Coolvision.hu
Tetszett a cikk?

Katka Novotná
Katka Novotná

Több mint két éven át dolgoztam e-commerce marketer pozíción és így különböző eshopok forgalmát növelhettem. Néhányan közülük az Év Shop-ja kitüntetést is elérték (Heureka.sk értékelése). PPC Adwords és Facebook terén is rendelkezek tapasztalatokkal. Az Analytics nagyon közel áll hozzám. A Wiktor Leo Burnett reklámügynökségnél web projektek és aplikációk UX/UI-jével foglalkoztam, mindezt nagy ügyfelek számára. Szabadidőmben többnyire WordPressen alapuló weboldalakat készítek.

További érdekes cikkek

Milyen hirdetők találhatók meg nálunk?